top of page
Graphic Design_edited.png

H IMAGINE VISUAL ARTS είναι ένας χώρος τέχνης και πολιτισμού με έδρα την Παιανία Αττικής.
Στην αίθουσα τέχνης "Imagine Visual Arts" που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας, φιλοξενούμε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται σε όλες τις εικαστικές τέχνες, καθώς και έργα τέχνης από τη μόνιμη συλλογή μας.
Παράλληλα παρέχουμε υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας με έμφαση στην τυπογραφία και τον σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, λογοτύπων, βιβλίων, λευκωμάτων, καταλόγων εκθέσεων, συσκευασίας, αφισών, σήμανσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς και δημιουργίας ιστοσελίδων.

Our Story

Πιστεύουμε ότι ο καλός σχεδιασμός και η ισχυρή αφήγηση μπορούν να ζωντανέψουν την ουσία και την προσωπικότητα μιας μάρκας. Από τη σύλληψη έως την ολοκλήρωση του έργου, πρώτη μας προτεραιότητα είναι να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Η προσέγγισή μας συνδυάζει την έμπνευση του σχεδιασμού από τον κόσμο της τέχνης με την έρευνα αγοράς και την ανάλυση για να παρέχει μια πραγματικά μοναδική οπτική ταυτότητα στους πελάτες μας.

Οι Αξίες μας

Σκέψου. Το 90% της δουλειάς.

Ρώτα. Ανακάλυψε πράγματα που δεν ξέρεις.

Εμπνεύσου. Δημιούργησε κάτι νέο.

Συνεργάσου. Οι μεγάλες ιδέες χρειάζονται τους πολλούς.

Δημιούργησε. Μην ερωτεύεσαι τη δημιουργία σου.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από γραφίστες, σχεδιαστές, καλλιτέχνες, φωτογράφους, κειμενογράφους, τυπογράφους, υπεύθυνους στρατηγικής, ερευνητές αγοράς και διαχειριστές πελατών.
Η ομαδική μας προσέγγιση βασίζεται στις διαφορετικές δεξιότητες και την τεχνογνωσία της ομάδας.

Design Services

Web Design

Κριτήριο και εγγύηση για κάθε σχεδίαση ιστοσελίδας είναι η υψηλή αισθητική, η πρωτοτυπία στη γραφιστική και σχεδιαστική δομή της, η φιλικότητα ως προς τις μηχανές αναζήτησης, η εύκολη χρήση της, η αξιοπιστία λειτουργίας και αποτελεσματικότητάς της στον χώρο του διαδικτύου.

Διακόσμηση εσωτερικών χώρων

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά για την Ελλάδα με την μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο των εκτυπώσεων θεμάτων και αφισών σε καμβά, ξύλο, μέταλλο, που μας επιτρέπει να διακοσμήσουμε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, χώρους εστίασης κ.α.

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για τις ανάγκες των πελατών μας έχοντας έτσι δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.

Print Design

Βοηθάμε επιχειρήσεις και οργανισμούς να κάνουν τη σωστή πρώτη εντύπωση μέσω μιας ευρείας επιλογής υπηρεσιών εκτύπωσης και δημιουργικού σχεδιασμού.

Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου σχεδιαστικές και τυπογραφικές υπηρεσίες (ψηφιακές, offset, uv-prints), για τον σχεδιασμό εντύπων διαφημιστικής, εταιρικής και προϊοντικής επικοινωνίας

Συσκευασία

Η συσκευασία είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, αφού από αυτή προκύπτουν οι πρώτες εντυπώσεις του παραλήπτη. Κατασκευάζουμε σε κάθε διάσταση πολυτελή χειροποίητα κουτιά για οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών μας. Έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής του λογότυπου κάθε οργανισμού με εγχάρακτη ή ανάγλυφη τεχνική.

Εταιρική Ταυτότητα

Σχεδιασμός Λογοτύπου, κάρτας, εταιρικού εντύπου, επιστολόχαρτου, φάκελα αλληλογραφίας, Folder

Σήμανση

Σχεδιασμός και κατασκευή ταμπέλας, σήμανσης εσωτερικών χώρων,
σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές της αγοράς

Εκτυπώσεις Uv

Στους ψηφιακούς μας εκτυπωτές τελευταίας τεχνολογίας τυπώνουμε τη φωτογραφία της επιλογή σας σε διάφορα υλικά όπως καμβά,μέταλλο, ξύλο, plexiglass κ.α.

Εκδόσεις

Η μεγάλη μας εμπειρία στο χώρο των εκδόσεων μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε να παράγουμε και να εκδώσουμε έντυπα υψηλών προδιαγραφών όπως καταλόγους, λευκώματα, βιβλία, περιοδικά κ.α.

Art services

Imagine Gallery

 

Από τον Οκτώβριο του 2021 δημιουργήσαμε ένα πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού στο κέντρο της Παιανίας δίνοντας την ευκαιρία σε γνωστούς αλλά και νέους ανερχόμενους δημιουργούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους καθώς ειδικευόμαστε στο χώρο της οργάνωσης και επιμέλειας εκθέσεων και τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, πάντα με άξονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στις συνεργασίες μας. 

Επίσης στους χώρους της "Imagine Gallery" παρουσιάζουμε έργα τέχνης σύγχρονων δημιουργών από τη μόνιμη συλλογή μας.

Εκτιμήσεις έργων τέχνης 

 

Σε συνεργασία με κορυφαίους θεωρητικούς, αλλά και τη γνώση της παγκόσμιας αγοράς τέχνης, δημιουργήσαμε μια μοναδική υπηρεσία για συλλέκτες και όχι μόνο. Εκτιμούμε την αυθεντικότητα και την τιμή του έργου που σας ενδιαφέρει, ή που έχετε ήδη στη συλλογή σας.

Φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων, εκδηλώσεων, έργων τέχνης

 

Η μεγάλη εμπειρία μας στο χώρο της φωτογραφίας  μας επιτρέπει να

αποδώσουμε το καλύτερο φωτογραφικό αποτέλεσμα και να αναδείξουμε τον κάθε επαγγελματικό χώρο για οποιαδήποτε ανάγκη.

Επίσης αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις εκδηλώσεων (εκθέσεων, πολιτιστικών γεγονότων κ.α.) καθώς και έργων τέχνης για την δημιουργία καταλόγων εκθέσεων και λευκωμάτων.

Πλαισίωση έργων τέχνης

 

Στο εργαστήριο μας θα βρείτε ένα πλήρες δειγματολόγιο κορνιζών στις καλύτερες τιμές για αφίσες, φωτογραφίες, μεταξοτυπίες, καθρέπτες, ελαιογραφίες, ακουαρέλες, κεντήματα, παζλ, χαρακτικά, μετάλλια, κοσμήματα.

Σας παρέχουμε πλήρη εξυπηρέτηση πλαισιώματος (κορνιζαρίσματος) και ειδικές κατασκευές (plexiglass) για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας.

Εταιρικά δώρα τέχνης

 

Τη στιγμή που στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον η ανθρώπινη επικοινωνία γίνεται όλο και πιο δύσκολη, το επιχειρηματικό δώρο συνιστά τη νέα μορφή δημοσίων σχέσεων. Ένα μέσο επικοινωνίας με τον πελάτη που θα δημιουργήσει οικειότητα, θα προβάλλει την εταιρεία και σε πολλές περιπτώσεις θα την ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. 

Mετά από την πολυετή παρουσία της στο χώρο της τέχνης, σας παρουσιάζoυμε μια αξιόλογη σειρά από αντικείμενα  επωνύμων δημιουργών που χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία, καλαισθησία και χρηστικότητα. Κερδίστε τις εντυπώσεις στον επιχειρηματικό κόσμο επιλέγοντας το επαγγελματικό - προσωπικό δώρο που θα φέρει τη δική σας σφραγίδα και θα ικανοποιεί κάθε σας οικονομική, ποιοτική και αισθητική απαίτηση μέσα από μια μεγάλη συλλογή κορυφαίων Ελλήνων δημιουργών.

bottom of page