top of page
20231214_134538.jpg

Art Services

Στον χώρο τέχνης "Imagine Visual Arts" στην Παιανία, λίγα βήματα από το Μουσείο Βορρέ, φιλοξενούμε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ανερχόμενων αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών, καθώς και έργα από τη μόνιμη συλλογή μας. Η ομάδα της "Imagine Visual Arts" εξειδικεύεται
στην οργάνωση και επιμέλεια εκθέσεων σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους, καθώς
και στη διοργάνωση σεμιναρίων, δημιουργικών εργαστηρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Τα κύρια χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν είναι ο επαγγελματισμός, η συνέπεια,
η δημιουργικότητα και η καινοτομία στις συνεργασίες μας. 

Επίσης, η αίθουσα διατίθεται για παρουσιάσεις, φωτογραφήσεις, τηλεοπτικές παραγωγές.

Imagine Gallery

Από τον Οκτώβριο του 2021 δημιουργήσαμε ένα πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού στο κέντρο της Παιανίας δίνοντας την ευκαιρία σε γνωστούς αλλά και νέους ανερχόμενους δημιουργούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους καθώς ειδικευόμαστε στο χώρο της οργάνωσης και επιμέλειας εκθέσεων και τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, πάντα με άξονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στις συνεργασίες μας. 

Επίσης στους χώρους της "Imagine Gallery" παρουσιάζουμε έργα τέχνης σύγχρονων δημιουργών από τη μόνιμη συλλογή μας.

Εκτιμήσεις έργων τέχνης 

Σε συνεργασία με κορυφαίους θεωρητικούς, αλλά και τη γνώση της παγκόσμιας αγοράς τέχνης, δημιουργήσαμε μια μοναδική υπηρεσία για συλλέκτες και όχι μόνο. Εκτιμούμε την αυθεντικότητα και την τιμή του έργου που σας ενδιαφέρει, ή που έχετε ήδη στη συλλογή σας.

Αντικείμενα τέχνης

Τη στιγμή που στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον η ανθρώπινη επικοινωνία γίνεται όλο και πιο δύσκολη, το επιχειρηματικό δώρο συνιστά τη νέα μορφή δημοσίων σχέσεων. Ένα μέσο επικοινωνίας με τον πελάτη που θα δημιουργήσει οικειότητα, θα προβάλλει την εταιρεία και σε πολλές περιπτώσεις θα την ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. 

Mετά από την πολυετή παρουσία της στο χώρο της τέχνης, σας παρουσιάζoυμε μια αξιόλογη σειρά από αντικείμενα  επωνύμων δημιουργών που χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία, καλαισθησία και χρηστικότητα. Κερδίστε τις εντυπώσεις στον επιχειρηματικό κόσμο επιλέγοντας το επαγγελματικό - προσωπικό δώρο που θα φέρει τη δική σας σφραγίδα και θα ικανοποιεί κάθε σας οικονομική, ποιοτική και αισθητική απαίτηση μέσα από μια μεγάλη συλλογή κορυφαίων Ελλήνων δημιουργών.

Φωτογράφιση επαγγελματικών χώρων, εκδηλώσεων, έργων τέχνης

Η μεγάλη εμπειρία μας στο χώρο της φωτογραφίας  μας επιτρέπει να

αποδώσουμε το καλύτερο φωτογραφικό αποτέλεσμα και να αναδείξουμε τον κάθε επαγγελματικό χώρο για οποιαδήποτε ανάγκη.

Επίσης αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις εκδηλώσεων (εκθέσεων, πολιτιστικών γεγονότων κ.α.) καθώς και έργων τέχνης για την δημιουργία καταλόγων εκθέσεων και λευκωμάτων.

Πλαισίωση έργων τέχνης

Στο εργαστήριο μας θα βρείτε ένα πλήρες δειγματολόγιο κορνιζών στις καλύτερες τιμές για αφίσες, φωτογραφίες, μεταξοτυπίες, καθρέπτες, ελαιογραφίες, ακουαρέλες, κεντήματα, παζλ, χαρακτικά, μετάλλια, κοσμήματα.

Σας παρέχουμε πλήρη εξυπηρέτηση πλαισιώματος (κορνιζαρίσματος) και ειδικές κατασκευές (plexiglass) για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας.

bottom of page